••• Angajãri •••
 

MEFIN S.A. este un producator de sisteme de injectie diesel de talie mondiala. In iunie 2003 MEFIN a fost privatizata de catre guvernul Romaniei si a inceput un important proces de schimbari ca parte a unei reorganizari strategice a noilor actionari majoritari. 

Cu mai mult de 1000 de utilaje, acoperind o suprafata de 100000 metri patrati de spatiu de productie si sustinuta de o turnatorie cu modele usor fuzibile, tratamente termice si operatii de acoperiri metalice, cei peste 400 de profesionisti de talie mondiala ofera o gama larga de capabilitati de productie.

                 
 

Echipamente de injectie pentru motoare diesel:
- pompe de injectie rotative, tip DPA
- pompe de injectie in linie, marimea A si P
- pompe de inalta presiune, Common Rail CP1
- pompe de injectie adaptare pentru Bosch VA

   

Calitatea si fiabilitatea sunt cele doua obiective importante ale Mefinului. MEFIN a primit doua din cele mai inalte standarde de calitate mondiala TS16949:2002 and ISO 9001:2000.

   

MEFIN este construita pe o suprafata de 104.000mp. in orasul Sinaia, Romania, nu departe de Bucuresti si Brasov, cele doua orase mari unde sunt localizati cei mai importanti clienti autohtoni ai MEFIN.

 
                 
 

Filozofia Societatii

   

Resurse Umane

   

Istoria Companiei

 
 

Valorile structurale ale MEFIN formeaza fundatia planului nostru pe termen lung de a deveni una din cele mai bune companii din lume de prelucrare.

   

Bunul cel mai valoros al MEFIN sunt oamenii. Bine pregatiti, motivati si entuziasti, ei sustin telul Mefinului de satisfacere totala a clientului.

   

MEFIN are peste 115 ani de traditie in excelenta prelucrarii si peste 30 de ani de experienta in fabricarea sistemelor de injectie diesel de talie mondiala.

 
 
Continutul acestui site este copyright © MEFIN S.A. Sinaia - actualizare la data de
Aceasta pagina a fost realizata de: Corneliu Calin Crose